Pääsiäistä täällä jo kovasti odotellaan, ei sen takia että olisin uskonnollinen, eikä myöskään sen takia, että kovasti laittaisin pääsiäistä, vaan sen takia, että hellukin on silloin useamman päivän vapaalla ja saamme touhuta jotain kivaa. Rahatilanne vaan taas on melko heikko... mutta en jaksa vaivata päätäni sillä. 

Tälläisiä juttuja on tullut valmiiksi:

489174.jpgOlen siis tehnyt tuon pipon, en todellakaan tuota nallea.

489178.jpg489177.jpg

Kämmekkäät tein Novitan Kolibri-langasta, jota minäkin ostin Prisman alesta aikoinaan. Lankaa meni tasan 50g eli kerä. Virkkasin ranteen resoriin vielä tuommoiset lenkurat, kun lankaa jäi pikku pätkä. En kyllä tiedä, että missä minä noita tulen pitämään.

Paljoa ei siis tälläkään kertaa valmiina. Nyt on ongelma tilanne. Ei ole oikeen mitään mitä tekisin. Hihatin edelleen puikoilla, mutta rasittava kudottava, saattanee mennä purkuun. Salomonin solmut opettelin, mutta en ymmärrä, että miten niillä voi tehdä kolmiohuivin. Tyhmä mikä tyhmä! En vain käsitä, että miten siitä voi tehdä kolmion välillä katkaisematta lankaa siinä kun ei voi hyppiä piilosolmukoilla paikasta toiseen. Nuo kirjo neuleet kyllä kovasti kiinnostavat. Tollaisen kuvin teko on kivaa ja olisi kiva kokeilla muutakin kun tuota pääkallokuviota. Langatkin olisi vaikka vanttuisiin, mutta en ole vielä löytänyt hyvää kuviota.

Lainasin kirjastosta aivan ihanan kirjan ristipistoista: Claire Crompton, Picture your pet in cross stitch. Tämän kun saisi itselle... tai no voisihan sen tilata, mutta aika kallis on tuo kirja ja rahatilanne on mikä on.

No iloisimpiin asioihin, eläimiin. Tässä minun huushollissa tällähetkellä olevat öttimöttiäiset. Musta-valkoinen kissa hoidossa minulla niin kauan kun äiti joutuu olemaan sairaalassa.

489182.jpg489183.jpg489180.jpg Tulipas hömelön näköisiä kuvia. On minulla myös toinen konna joka ei halunnut kuvattavaksi.