Tarkoituksena oli tänään olla ahkerana ja pyykätä. Noh, pyykkituvan kone oli yllättäen vieläkin rikki. Hieman harmitti, kun pyykkiäkin on jo kertynyt. Pitänee soitella isännöitsijälle, jos korjausta ei ala pikku hiljaa kuulumaan. No, ajattelin sitten, että ikkunat pitää pestä. Eipäs onnistunut sekään, kun ulkona näytti synkältä ja pilviseltä... Kun kerta ei kotihommat onnistuneet, niin päätin pyhittää suuren osan päivästä harrastuksiini. Koruja aloin vääntelemään ja muutaman sain valmiiksikin:

571048.jpgKaulakorussa oranssinpunainen ruususydän-lasiriipus 20mm vahatussa puuvillanauhassa, seuranaan neljä särmikästä lasihelmeä. Lasihelmet otettu punaisesta värisekotus pussista ja ovat oransseja. Nauhanpäätteissä jousilukko.

571031.jpg    571044.jpg

Tässä rannekorussa 0.8mm ja 0.4mm metallilankaa, pyöreitä lasihelmiä punaisia (8mm ja 4mm) sekä metallinhohtovihreitä pyöreitä lasihelmiä (4mm), antiikkipatina litteitä pallorondelleja (6mm) ja papukaijalukko. Tämän tein äidilleni äitienpäivälahjaksi, mutta taitaa kuitenkin jäädä itselleni, kun äitini ei näin "näyttävistä" koruista pidä.

571056.jpg Tämän tein sitten äidilleni. Korussa edelleen metallilankaa (0.8mm ja 0.4mm), Superior crystal biconeja AB opaakkimustía, särmikkäitä lasihelmiä mustia, aivan tumman punaisia ja punaisia ( 3mm, 6mm), papukaijalukko.

571051.jpg Sitten sinisävyinen rannekoru,, jonka ajattelin laittaa anopintekeleelleni äitienpäivänä. Korussa metallilankaa (0.8mm ja 0.4mm) särmikkäitä lasihelmiä tummansinisiä (3mm) ja sateenkaari sini-violetteja (6mm), jousilukko. Korun sydämet sain HelmiQ:n tilaajalahjaksi.