Mutta myös keskeneräistäkin.

Synttärit on juhlittu ja taas vanhennuttu vuodella. Perjantaina kahviteltiin, lauantaina otettiin hieman miestäväkevämpää ja eilenhän se oikea synttäripäivä vasta oli.

Käsitöitäkin on jonkun verran tullut harrasteltua, mitä nyt on ehtinyt. Jonkin verran on valmistakin tullut, eli tällainen:

389932.jpg

Mallin, langat ja kehykset sain kaveriltani joka ei ollut saanut työtä tehtyä. Tarkemmin ajatellen muuta ei sitten olekaan valmiina. Tässä muutama keskeneräinen työ:

389928.jpg

Eli sukat siinä on valmistumassa, lankana Novitan Isoveli Colori.

389927.jpg

Tässä taas huovuetut lapaset, lankana käytin Fritidsgarnia, 100g riitti justiinsa. Kylläkin jouduin ensiksi hieman purkamaan ja lyhentämään vartta jotta lanka riittää. Näihin meinaan vielä kirjoa langalla jotain kuvioita.

Ostoksiakin on tullut tehtyä:

389929.jpg

Tuota Isoveli coloria piti hakea toinen kerä kun näyttää ettei yksi piitä noihin sukkiin ja samalla tarttui mukaani kaksi muutakin isoveli-kerää. Kauneimmat käsityöt lehti löytyi kirjadivarista. (Pakko myöntää että olin siellä ostamassa Aku Ankan taskukirjoja)

Huudin Huuto.netistä aivan ihanan tiikeriristipistotyön:

389933.jpg

Saa nyt nähdä että koska tuon kimppuun pääsen... onhan noita ristipistoja tuolla vuoroaan odottamassa jo muitakin... ainakin 4-5 kpl.

Tuntuu kyllä ettei riitä aika kaiken kivan tekemiseen kun pitää tätä huusholliakin yrittää pitää jossakin kunnossa. Nyt vielä olen hurahtanut helmeilyyn. Tilasin Villihelmestä tarvikkeita perjantaina ja nyt odottelen niiden saapumista.