Meillä on nyt sitten kaksi kissa, toinen oma ja toinen äitini. Äitini kissa on minulla hoidossa kun äitini on sairaalassa. Kisu ei vaan millään tahdo hyväksyä muita kissoja ja vanhakin jo on, oma kissani taas on nuori ja haluaisi leikkiä... Eilen sitten ihmettelin oman kisuni käytöstä ja huomasin että ensimmäinen kiima on sitten tullut. Se siitä pikku kisusta, nyt se alkaa olla jo aikuinen =( Tuolla se lattialla makoilee takapuoli pystyssä ja ääntelee.

Ulkona on todella kylmä. Aamulla oli -26 astetta... hrrr! Ja kyllä se tuntuu täällä sisälläkin. Ei ainakaan tämä kerrostalo ole tehty mitenkään tiiviiksi. Ikkunoista vetää että villasukat pyörii melkein jaloissa. Harmittaa vaan kun kukat olohuoneessa eivät oikeen siitä tykkää ja muutama kukka on jo tälle talvelle kuollutkin. Saa nähä että montako kasvia on enää keväällä jäljellä.

Ompas mukava käydä katselemaas muiden blogeja. Ihania kuvia kaikenlaisista asioista siellä on ja tietenkin tekstiäkin on mukava lukea. Kommentteja näkyy joillekin tulevan oikein useista.. mutta ei vain minulle. Kaipa tämä ei ole mitenkään mielenkiintoista tämä minun raapusteluni. Mutta haitanekko tuo mitään, kaipa tätä enemmänkin omaksi iloksi tekee.

Ei ole vielä ryijy valmiina mutta ei enää niin kaukana valmistumisestakaan. Laitan sitten kuvan kunhan saan sen valmiiksi. Minulla on vain erittäin huono tapa unohtaa kuvata tekeleeni. Yhtenä iltana tein Heikin-päivä kortin mutta kuvaus unohtui ja nyt se on myöhäistä kun kortti on jo mennyt eteenpäin.