Mitenkäs lukijoilla äiteinpäivä meni? Meillä meni oikein kivasti flunssaa lukuunottamatta. Äidille hellu kävi viemässä sairaalalle lahjuksia, kun itse en flunssan takia voinut. Vietiin kukkakimppu, tyynyliina jossa luki jotain että "Meidän äiti on paras aina, arkena ja sunnuntaina.", tekemäni rannekoru (johon jo toivottiin kesäksi kaulakorua), lehtiä ajankuluksi. Tämä jäi vielä viemättä, kun ei eilen aamulla ollut vielä kehyksissä, vien sen sitten parannuttuani:

586724.jpg Ohjeen otin C.Cromptonin kirjasta Picture your pet in cross stich. Lankoja vähän sovelsin oman varastoni mukaan.

Kissataulussa vielä kangas leikkaamatta kokoonsa. Samalla kehykset saivat muutama muukin taulu:

586720.jpg Nämä menevät todennäköisesti anopintekeleelle joskus ja tämä hänelle jo meni (taulusta ei kerennyt ottaa kuvaa, piti ottaa paketista se sitten):

586781.jpg Kaikki kolme enkeliä ovat Pako:n paketeista tehtyjä. Kaikkien koko n. 13*17cm.

Nyt se on sitten valmis! Melkein UFOutunut työni, Hihatin!

586729.jpg Todella huono kuva, näyttää ihan kaulahuivilta. Parempi kuva, kun tulee joku joka kuvaa sen päälläni, että näkee mikä se on. Malli oma, hieman otin oppia Vikatikkejä-blogista. Lisäilin silmukoita käteni mukaan ja takakappaleen kudoin kokonaan aina-oikein, kun en jaksanut kutoa nurjaa. Lankana minulla oli äidin varastoissa marinoitunut Novita Jamaica, 100 % puuvillaa.

586783.jpg Tässä kuva langan vyötteestä. Lankaa kului 224g

Kiva tuli ja varmaan löytyy käyttöä!