Otsikkoni viittaa nyt kilpikonniini... Naaras yrittää munia, mutta munia ei vain tule. Täällä ei ole eläinlääkäriä, jolla olisi röntgenlaite ja joka uskaltaisi hoitaa konnia. (yksi on mutta juuri nyt lomalla, tulee vasta kesäkuussa) Tässä lähikunnassa on eläinlääkäri, jolla röntgen on, mutta hän ei ala konnia hoitamaan...Suututtaa aivan vietävästi. Mikä eläinlääkäri se sellainen on, joka ei uskalla/halua auttaa myös kilpikonnia. (olen jopa soittanut etelän eläinlääkäriltä ohjeet hoitoon ja häntä voi aina konsultoida)No, tämä kyseinen lekuri ei osannut kyllä hoitaa kanianikaan. No, nyt sitten pitäisi lähteä kauemmas eläinlääkäriin, mutta milläpäs sinne. Hellukin on töissä. Linja-autolla tai junalla voisi muuten mennä, mutta konnaa ei voi pitää kovin pitkään ilman vettä, eikä vetoakaan saisi tulla yhtään. Saa nyt kattoo että mille tässä alkaa. Pitää tänään vielä miettiä kun hellu tulee töistä.

No se ikävistä asioista ja palataan käsitöiden pariin. Jotain valmiinakin:

602328.jpg 602329.jpg

Tässä Bangle Bag. Ei tullut ihan samanlainen kuin ohjeissa, mutta tyytyväinen olen kuitenkin. Vuorta ei kannata tarkastella kovin tarkasti. Hellu ei kyllä huomannut mitään vikaa. Nauhoista tuli vähän liian lyhyet, eivätkä mene kunnolla kauniille rusetille. Päätin sitten pitää niitä noin vain solmulla. Ohjeen löysin Helmetin sivulta.

Tässä vielä kuva vuosi sitten tekemästäni oven kranssista. Nappasin kuvan kun hain kranssin taas kevään kunniaksi oveen (kännykällä napattu kuva, laatu on mitä on)

602333.jpg

Pitänee lähteä jatkamaan ikkunan pesua. Kaunis ilma ulkona!