Onneksi ei kuitenkaan satiaiset, niin kuin eilen Käenpesässä, vaan täällä jyllää flunssa. Korvat tukossa, nenä tukossa (tällä hetkellä kyllä vuotaa jatkuvalla syötöllä), kurkku kipeänä, lihakset jumissa, mutta eipä vaan ole kuumetta. Tulisi vaan kuumekin, jos tämä tauti sitten lähtisi nopeammin pois ja saisi sitten maata kaikessa rauhassa luvan kanssa sängyssä. Nyt ei oikein vielä sängyn pohjalle viitsi painua, kun ei ole "kunnolla" kipeänä. Nooh, ei auta kun kärsiä. Äidin luoksekaan ei voi nyt mennä, ettei vie pöpöjä sinne. Äidin vastustuskyky tällä hetkellä taas huono ja kaikki mahdollinen tarttuu. Johtuu siis äidin sairaudesta ja siihen saaduista hoidoista.

No, iloisimpiin asioihin, nimittäin käsitöihin. Palmikkoa edelleen kovasti pukkaa (kohta puolin valmistunee), mutta olen tässä välissä tehnyt tällaisen:

539526.jpg

Pullopussi se siis on. Meni lahjukseksi ja kiitokseksi eräälle tutulleni sisältöineen päivineen.

Olen tilannut HelmiQ:sta aivan ihania helmiä. Ja saanut niistä aikaiseksi tämän setin:

539527.jpg

539531.jpg

539532.jpg Metallilankaa, Helmiäislasihelmiä (aqua, 6mm), Siruhelmiä (lasia AB Aqua), Swarovski-kristallibiconeja ( Blue Zircon 6mm). Kaulakorussa lisäksi Lasiperhonen (3,5 mm, kirkas vedenvihreä), antiikkipatina kukkasalpalukko ja antikkipatina Y-linkki.

Setistä tuli todella mieluisa ja käyttöäkin sille jo keksin: se saa nyt odotella yo-juhlia.

Minä lähden nyt köhimään ja niistelemään tuonne käsityön tai kirjan ääreen... saa nähdä kumpi vie voiton.