Ainakin täällä päin Suomea on todella kaunis ilma. Tekisi kyllä mieli lähteä ulkoilemaankin mutta pitää alkaa leipomaan hellun veljen synttäreille banaanikakku ja onhan tässä muutakin hommaa. Ja kyllä meikäläinenkin on niin laiska ulkoilemaan...

Eilen joutui äiti taas sairaalaan ja hänen kissansa haettiin mun luo hoitoon. No, yö onkin sitten ollut ärinää, sihinää ja sähinää, kun se ei tykkää toisista kisuleista ja minullahan on yksi. No aamusella rauhoittui ja nytkin on oikeen hiljaista.

Tänään pääsee se aiemmin tekemäni tiikerikortti liikkeelle ja saa seurakseen tiikeripaperilla paketoidun paketin. Samoille synttäreille nämäkin menee kuin tuo banaanikakkukin.

Niin tosiaan, tämähän on käsityöblogi, joten esittelempä tuotokseni:

473846.jpg

Sukat siis valmiina. Malli oma, ei sen kummempi kuin oikeilla ja nurjilla vuorrottelua. Liian kapeat tuli minulle joten äidille nämä menee.

473847.jpg

Tälläinen pääkallopipo tuli myös valmiiksi. Ohjeen otin täältä. Tein tuon aikuisten koon, mutta vain 2,5 puikoille... eli tuli tällainen pikkupipa. Tosi hieno kyllä on. Meinasin vähän lisäillä silmukoita ja kalloja ja tehdä toisenkin tällaisen.

Viikonloppukin meni nopeasti. Meikäläinenkin on ollut ilman alkoholia jo neljä viikkoa, joka minulle on harvinaista. No vielä ajattelin olla tipatonna ensi viikonloun ja pääsiäisenä hieman maistaa jos maistuupi. Eli tipattomuushan lähti lääkärissä käynnistä maksan takia, josta taisinkin kirjoitella aiemmin, eli maksa-arvot jostakin syystä koholla. Olleet kylläkin penskasta asti... Kokeita otettu, vastaukset niistä tulee 3.päivä. Mutta nyt täytyy lähteä lukemaan muidenkin blogeja ja sitten banaanikakun tekoon.

Kaikille aurinkoista päivänjatkoa!