Ei tuu mitään. Mä oon vaikka kuinka yrittäny vaihtaa tähän blogiini uuden pohjan mutten vaan jostain syystä siinä onnistu. Tympäsee jo tämä pohja, mutta en mä kertakaikkiaan osaa vaihtaa sitä. Oisko kellään neuvoja?

käsityörintamalla taas sujuu ihan ok. Ristipistotyö menossa ja kohta valmiina.Taas menin huutamaan Huuto.netistä ristipistotyön joka - yllätys, yllätys- esitti tiikeriä. Mulla on jo useampi ristipisto tuolla odottamassa, ja tiikereitähän ne taitavat kaikki olla.

Tänään hellu tulee aikaisemmin töistä ja vie minut lankakauppaan! Haluaisin kovasti kokeilla huovutettuja tumppuja hahtuvasta, kirjoneulevanttuita - tai kämmekkäitä, fifiä, huovutettua kassia ja pitsineulesukkia. Ainoana ongelmana tässä vain on etten todellakaan noita osaa... Huovutetut tumput ja kassi ehkä onnistunee mutta muut... Fifi ja pitsineulesukat ovat varmaan vaikeimmat, eikä kutominen muutenkaan vielä oikein ole hanskassa; sukat kyllä onnistuu, samoin kynsikkäät ja tumput, mutta tuollaiset hienot reikäiset hommelit, no way! No, kokeilla kuitenkin täytyy, sisu ei muuten anna periksi. Kirjoittelempa taas sitten edistymisestäni.